FAQs

Breaking Limits is een sportmerk die erin gelooft dat de mentaliteit van een atleet niet alleen het voortdurend streven naar hoge prestaties of het verleggen van grenzen is, maar het terugkomen uit een dieptepunt om nog sterker terug te komen. Wij bieden producten aan om je sportprestaties naar een next level te tillen.

Meer weten? Klik dan hier.

Om onze producten zo snel mogelijk bij de klant te leveren werken wij samen met PostNL & DHL. Samen met PostNL & DHL streven wij ernaar je bestelling binnen 1 werkdag te leveren. Over het algemeen is dit het geval als je je bestelling voor 23:30 plaatst (in België voor 22:00). Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je bestelling niet binnen 1 werkdag wordt geleverd. Mocht je na 4 werkdagen nog niks hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien!

Je bestelling kan afgeleverd worden bij jouw thuis of op een ander adres. Mooi om te weten is dat wij de verzendkosten op ons nemen en jij hiervoor dus niks hoeft te betalen! Momenteel leveren wij onze producten alleen in Nederland & België.

Meer weten? Klik dan hier.

Heb je de Track en Trace code gecheckt en blijkt er dat er iets mis gaat met je pakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Mocht je het pakket niet meteen de volgende dag in huis hebben, kan het ook zijn dat PostNL vertraging heeft. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Zodra wij jouw order hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging met track en trace code. Als je deze nog niet ontvangen hebt dan is jouw bestelling nog niet verzonden.

Heb je besteld via je account en staat je bestelling in je account? Dan is je bestelling gelukt! Doorgaans ontvang je in dat geval binnen een uur na bestellen een bevestiging. Het kan gebeuren dat de bevestiging in de spambox van je e-mail terecht komt. Als je de bevestiging niet kunt vinden in je e-mail of je account, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice. Dan controleren wij direct of alles goed is gegaan.

Na ontvangst van je product(en) heb je 14 dagen de tijd om ons te contacteren als je het product wilt retourneren. Wij zullen dan samen met jou de stappen nemen om het product te retourneren. Let er op dat je altijd je betalingsbewijs (ordernummer) meestuurt. Wanneer je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen na herroepping terugbetaald worden.

Het volledige retourproces kun je hier vinden.