Ons Verhaal

Niet ieder verhaal begint positief...
Het Ontstaan

Elk idee, elk merk begint met een verhaal. Niet alle verhalen beginnen echter positief, zo ook deze niet. Eind 2017 werd ik aangereden door een auto. Niet door een fout die ik zelf maakte, maar door iemand die tot tweemaal toe door rood reed.

Met een dubbele beenbreuk lag er een lange weg voor me. Meer dan een jaar lang was ik aan het trainen om weer hetzelfde te kunnen doen wat ik vroeger zo graag deed, namelijk sporten.

Hieruit is Breaking Limits ontstaan. Ik geloof erin dat de mentaliteit van een atleet niet alleen het voortdurend streven naar hoge prestaties of het verleggen van grenzen is, maar het terugkomen uit een dieptepunt om nog sterker terug te komen.

Leg je lat hoger, zie hoe ver die reikt.

Sander Risseeuw | Oprichter Breaking Limits

Testimonials

⭐⭐⭐⭐⭐

Bij breaking limits het trainingsvest gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de klantenservice!

Sohail, (via Google)

⭐⭐⭐⭐⭐

Het artikel, de polsbanden, waren precies wat ik verwachtte! Handig was ook het instructiefilmpje! Leuk, zo'n jong bedrijf dat het meteen goed verzorgt! Aanrader!

Atie, (via Bol.com)

⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle service en levering. Aardig omdat ik een specifieke vraag had en ze mij hierbij super hebben geholpen.

Karin Z, (via TrustPilot)

⭐⭐⭐⭐⭐

Er is een goede service geleverd door Breaking Limits! Pakket was er binnen 24 uur en na 10 minuten kreeg ik al een verzendbevestiging met daarbij de bijgeleverde handleiding en e-book.

Lieke, (via Website)

⭐⭐⭐⭐⭐

Jong bedrijf die zich onderscheid door een goede service en persoonlijk contact. Als Fitnesser voel je echt dat je onderdeel bent van dit merk.

Mike, (via Affiliate Programma)